Design uten navn (11)

En travel høst

I denne hektiske høstsesongen har vi vært så heldige å fått fem nye veivisere. Våre dedikerte veivisere har ikke bare vært på farten, men har også åpnet dørene for kunnskapsutveksling gjennom skolebesøk i ulike deler av Norge.

Blant destinasjonene som veiviserne har besøkt, inkluderer Skien, Bingfoss/Lillestrøm kommune, Universitetet i Sørøst-Norge, Sandefjord. Veiviserne engasjerte seg også i en betydningsfull parallellsesjon under debra-konferansen, der delte de innsikter om livet som minoritet i samfunnet og deres erfaringer med det norske skolesystemet. Veiviserne har også fått skolebesøk i Rabita Moské av blant annet OsloMet, UIO, Ullern vgs, Hoveseter vgs, Nydalen vgs.

Høydepunktet for denne høstsesongen har uten tvil vært veivisernes rolle som brobyggere og kunnskapsformidlere gjennom engasjerende besøk.

Med vinteren i horisonten retter veiviserne nå blikket fremover mot nye besøk og reiser rundt i Norge. Denne sesongen har ikke bare vært travel, men også berikende, og veiviserne ser frem til å fortsette sitt verdifulle arbeid med å skape forbindelser og fremme mangfoldet i landet vårt.