I dag var muslimske veivisere på besøk hos ekstremisme kommisjonen. Her snakket vi om hvilke tiltak som er viktig i det forebyggende arbeid mot muslimhat. Vi snakket om muslimske veivisere sin rolle i dette arbeidet og hva vi kan jobbe med videre.
Gratulerer med samenes nasjonaldag!🥳❤️ Vi ønsker alle samer en kjempefin dag og feiring og spesielt våre nydelige venner fra nord @samiskeveivisere ❤️
Muslimsk Veiviser Zakiya har deltatt i panel på @muslimsk_dialognettverk sin dialogkonferanse hvor hun har fortalt om sin rolle som veiviser.
Har du lyst til å bli en Muslimsk Veiviser? 
Vi trenger flere flinke veivisere! Vi ser etter noen som er dedikerte og pålitelige. Du trenger ingen dyp teologisk bakgrunn, men en generell forståelse av egen tro og praksis.
Oppdragene er honorert og reiser blir dekket. Det blir gjennomført kurs og opplæring regelmessig. 
Send Mail til elena.maria@rabita.no med informasjon om deg selv.
Har du spørsmål? Send en DM eller Mail. 
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Muslimske veivisere har fått sin egen nettside. På nettsiden vil du blant annet kunne se bilder fra besøk, melde deg på som veiviser og booke besøk. 
Les mer Link i Bio!
Veiviserne fikk besøk av en herlig gjeng fra Ullern vgs. Mange gode spørsmål og tanker rundt det å være ung, norsk og muslim! God dialog og gode ungdommer 👏🏽
Vi ser frem til flere besøk fra dere♥️
IMDi - Samarbeidspartner og delfinansierer
Neste veiviser ut er Zeynab:
Mitt navn er Zeynab, og jeg er et 22 år gammelt i overkant kritisk Oslo-menneske. Jeg har fagbakgrunn fra kjønnsstudier, engelsk, sosiologi og historie fra Universitetet i Oslo, og jobber ellers som underviser på Utøya. Jeg har jobbet som veiviser i flere år, og gleder meg alltid til å få utfordrende og spennende spørsmål som åpner for hyggelige og informative diskusjoner om litt av hvert.
Her har 2 veivisere vært på besøk hos sin gamle VGs og møtt på 2 reflekterte og hyggelige VG3 klasser i religion ved @porsgrunnvgs. Sammen hadde de tatt opp temaer som omfavner hijab i Norge vs Iran. Hvordan det er å være jente med hijab i skole, idretten og ute i samfunnet. Her hadde også lærer funnet fram artikkelen jentene hadde vært ute med i avisa Vårt land og diskutert elementer fra den.
IMDi - Samarbeidspartner og delfinansierer
Hvem er muslimske veivisere? 
Bli kjent med teamet: Dette er Elena Maria, prosjektleder for i år. 
Når du sender en e-post eller ringer oss på telefon er det Elena du prater med. Hun koordinerer med skole- og bedriftsbesøk, arrangerer seminarer, og inviterer til møte og dialog med andre veivisere. 
Vil du ha oss på besøk send oss en e-post på veivisere@rabita.no, ring oss på 96004055, eller send oss en DM på Insta.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841454347101934.