samling av muslimske veivisere i en ring

Tilbakemeldinger

Vi setter stor pris på om dere gir tilbakemelding om deres besøk.

Tilbakemeldinger fra andre.

«Det var lærerikt og interessant å besøke Rabita. Veiviserne skapte engasjement hos elevene og var god til å formidle kunnskap tilpasset elevgruppen».
«Et svært godt inntrykk. Lærerikt.
«Som alltid et veldig godt inntrykk av besøket. For mange av studentene var det deres første besøk i en moské, og for andre studenter var dette en moské de hadde vært i flere ganger i oppveksten».
«Studentene og jeg var veldig godt fornøyde med besøket. Veiviserne gir et meget godt innblikk i hvordan det er å være ung, norsk muslim i Norge i dag».
«åpenhet og inkludering, følte oss veldig velkommen».
«Jeg likte alle deler av besøket, veiviserne er så dyktige, både kunnskapsrike og kloke, og pedagogiske og proffe! Kombinasjonen av kunnskapsdeling om islam og informasjon om moskeen og dens arbeid, OG samtalen vi fikk i etterkant om oppvekst som norsk muslim, gir studentene uvurderlig kunnskap og viktig opplevelse. Vi fikk også observere bønn, med forutgående bønnerop, og det var veldig fint og lærerikt».
«Det er veldig nyttig og lærerikt at veiviserne er så åpne om sine egne erfaringer og at de også våger å ta opp temaer som kan være sensitive. Det inviterer til tillitt og åpenhet».